TORT CORPORATE!

Slider

TORT CORPORATE!

Slider

DULCE SI CEVA IN PLUS

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rer

Produse cele mai vandute

Dă clic pe butonul de editare pentru a modifica acest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Secretul unei petreceri corporate reusite, este un tort fabulos si delicios pregatit de cofetarii nostri iscusiti.

DULCE SI CEVA IN PLUS, iti pune la dispozitie fie variante standard, fie posibilitatea de a iti personaliza tortul in culorile si cu logo-ul companiei.

CONTACTEAZA-NE PENTRU DETALII:

Nume (camp obligatoriu)
Data (camp obligatoriu)
Email (camp obligatoriu)
Telefon (camp obligatoriu)
Mesaj

"Am avut cel mai bun si frumos candy bar la nunta noastra anul acesta, toata lumea a fost extrem de multumita, iar de asemenea macheta tortului si monoportiile, minunate.

Multumim."

Serban Iulia

"Dulce si Ceva In Plus este mai mult decat o surpriza celor dragi, este acea stare de bine in combinatie cu cele mai delicioase deserturi. Fie ca este vorba de marturii speciale sau un candy bar, invitatii nostrii au ramas placuti surprinsi. Asadar, o sa apelez cu incredere si pentru viitoarele evenimente la echipa Dulce si Ceva in Plus."

Evelina

"Dupa o cautare pe net de dulciuri altfel, am gasit Dulce si ceva in plus. Dupa degustare eram deja cucerită asa ca i-am contractat pt nunta mea cu candy bar ( cu tematică natura si bufnite 😊) si cu tortul monoportie. Totul a fost perfect iar dulciurile s-au "topit" sub pofta invitatilor mei."

Ruxandra Vasiu

Copyright © 2016 – Dulce si Ceva in Plus – Toate drepturile rezervate.

Call Now

×